• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання методичного об’єднання музичних керівників

Засідання методичного об’єднання музичних керівників

2014-02-27

/Files/images/novini/metodichne_obdnannya/methodical_association00258.jpg

27 лютого 2014 року на базі Конотопського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №5 «Сніжок» відбулося засідання методичного об’єднання музичних керівників дошкільних навчальних закладів міста на тему: «Нетрадиційні форми роботи у світі музики з дітьми старшого дошкільного віку». Спочатку до уваги гостей був представлений музичний мюзикл «Спляча красуня» з використанням класичної музики XVII-XVIII століття. Діти старшого дошкільного віку виконували під музику видатних класиків П.І. Чайковського, Л.Боккерині, П. Моріа танці - менует, мазурку, полонез. На згадку про мюзикл гостям було подаровано ляльок-фей, які були виготовлені руками дітей під час слухання класичної музики.

Після вистави для музичних керівників було представлене електронне портфоліо досвіду роботи музичного керівника Ошкало Людмили Семенівни, який складає 35 років. Мету та завдання діяльності, гурткову роботу з дітьми, розробки сценаріїв, розваг різної тематики, фото- та відеоматеріали та роботу з батьками гості переглянули на сайті ДНЗ №5 «Сніжок» на сторінці музичного керівника.

Ознайомившись з досвідом роботи музичного керівника до уваги гостей був представлений майстер-клас з виготовлення ляльок-фей із паперу та ниток.

/Files/images/novini/metodichne_obdnannya/methodical_association00079.jpg/Files/images/novini/metodichne_obdnannya/methodical_association00199.jpg/Files/images/novini/metodichne_obdnannya/methodical_association00012.jpg/Files/images/novini/metodichne_obdnannya/methodical_association00001.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi